3. Vágjunk bele ebbe a fránya NTAK-ba

Folytasd az Airbnb-zést egyszerűen és NTAK kompatibilisen a bnbMore-ralA bnbnMore ingyenes alkalmazását mutatom be.

Élesítettünk az NTAK-hoz szükséges updatet. Ebben a bejegyzésben megmutatok minden újdonságot. Mire jó? Milyen fejlesztések várhatók? Kinek nem lesz jó a bnbnMore alkalmazása?

Amit tud a program kiemelve, és amit tudni fog dölt betűvel

  • Bevihetsz bármilyen foglalást. / Később Airbnb-vel és Booking-al is lesz automatikus szinkronizálás.
  • Automatikus e-mailet küldhetsz a vendégeknek. / Airbnb felületén megjelenő üzenetek.
  • Automatikusan kérheted be az érkezési és az NTAK vendégadatokat.
  • A rendszer automatikusan elküldi az NTKNAK az előfoglalásokat, checkineket, check-otokat, napi zárásokat. / Megátjuk még mire lesz szükség, de reméljük ezzel le is lesz tudva az NTAK egy ideig.
  • Számlázási adatokat kérhetsz be automatikusa és számlázhatsz a Billingón keresztül. / A számlázz.hu integráció

Miért csináljuk?

  • Mi is lakásokat kezelünk és szükségünk van egy megbízható programra.
  • Különböző szolgáltatásokat kínálunk a vendégeknek és a lakástulajdonosoknak, aminek a jutaléka hozzánk folyik be.

Ha nem valós e-mailt írtok a vendégadataihoz akkor nincsenek ilyen szolgáltatások, így azok is használhatják manuális a rendszerünket, akik nem szeretnének, ha bármit küldenénk a vendégeknek.

bnbnMore és NTAK syncronizáció

Miután regisztráltál, létrehoztad a lakásod profilját és az NTAK oldalán eljutottál a tanúsítvány kéréséig, már csak néhány lépésre vagy, hogy NTAK kompatibilis legyen a szállásod.

  • A bnbnMore bal oldali menüjéből válaszd ki az Integrations, ahol menj az NTAK oldalára. Itt add hozzá az NTAK-on is regisztrált szállásodat.

Az adatok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent ugyan úgy írj be, ahogy az NTAK oldalán is van. A felesleges szóközöket törröld ki, ha másolnád az adatokat.

A hozzáadás után kérhetsz tanúsítványt az alkalmazáson belülről, amiket le kell töltened, majd az NTAK oldalára feltöltened. Ott aláíratni. A végső fájlokat pedig a bnbnMore-ba feltölteni.

Az NTAK oldalán a tanúsítvány kezelésnél ezeket a fájlokat kell feltöltened és elindítanod az aláríási kérelmedet. Ha minden rendben akkor a kész tanúsítványokat le is töltheted.

A Letöltött fájlokat a bnbnMore-on létrehozott NTAK szállás oldalán kell feltöltened és a végén a “save” gombbal elmentened őket.

Ahogy ezzel kész vagy a listing oldalon a szállásod bnbnMore profilján aktiválnod kell a NTAK hozzáférést, és kiválasztanod az előbb hozzáadott NTAK szállást.

A listing oldalon kell megadnod a szállás tipusát. Az épület és a szoba nevét (igen, ilyen is kell az NTAK-nak) és a szobák számát. Ezzel kész is vagy, már csak a foglalásoknál kell megadnod a megfelelő vendégadatokat, és mindent automatikusan jelentünk az NTAK felé.

/ Jelenleg az NTAK válaszára várunk, hogy jóváhagyják a programunkat. Mi mindent időben elküldtünk, teszteltünk. Remélhetőleg ők is visszajeleznek nemsokára és január elsejével aktiválhatjuk a jelentéseket.